Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές

Όλοι οι άνθρωποι του SpitiMania εργάζονται ώστε να φτάσουν σε σας τα προϊόντα σωστά. Τόσο μέσα από την σελίδα μας με αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων (μέγεθος - χρώμα - διάσταση - ποιότητα - εικόνες υψηλής ανάλυσης) όσο και πριν την αποστολή με έλεγχο που γίνεται σε κάθε προϊόν (έλεγχος για τυχόν ελαττώμματα). Παρόλο αυτά εάν κάποιο προϊόν φτάσει στα χέρια σας και για κάποιο λόγο δεν σας ικανοποιεί τότε μπορείτε να το επιστρέψετε ακλουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Αποστολή e-mail ή ακόμα και τηλεφωνική επικοινωνία που θα αναφέρεται ο λόγος επιστροφής.
  • Συσκευάζετε το δέμα και το παραδίδετε στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier με το SpitiMania . Προσοχή: τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη σε περίπτωση που το λάθος έχει προέλθει από τον πελάτη και όχι από το SpitiMania.
  • Μετά την παράδοσηση δέματος σ' εμάς από την εταιρεία courrier, επικοινωνούμε ενημερωτικά μαζί σας για την παραλαβή του προϊόντος και τον έλεγχο αυτού.
Προσοχή: το προϊόν δεν θα γίνεται δεκτό εάν:
  1. έχει χρησιμοποιηθεί.
  2. εάν έχει καταστραφεί η συσκευασία του. Ιδιαίτερα τα μαξιλάρια ύπνου για προστασία της υγείας σας δεν αλλάζονται για κανένα λόγο.
  3. Σας αποστέλλεται απαντητικό e-mail που σας αναφέρει ότι η επιστροφή γίνεται αποδεκτή από το SpitiMania και σας ζητείται λογαριασμός τραπέζης για την κατάθεση του ποσού της επιστροφής ή άλλο πιθανό τρόπο που δύναται να χρησιμοποιηθεί.
  4. Αλλαγές και επιστροφές δέκτες εντός 10 ημερολογιακών ημερών.

Ακύρωση Παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε δύο περιπτώσεις:

Πριν την αποστολή και παραλαβή του προϊόντος η ακύρωση είναι δυνατή τηλεφωνώντας στο 6940.899.755 ή με αποστολή e-mail στο sales@spitimania.gr.

  1. Την στιγμή της παράδοσης και παραλαβής του προϊόντος αν διαπιστώσετε ότι υπάρχουνε φθορές ή κάποιο ελάττωμα μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία παραδίδοντας το προϊόν στον μεταφορέα χωρίς καμία επιβάρυνση. Στην περίπτωση αυτή και αφού παραδώσετε το προϊόν στον μεταφορέα, μας καλείτε στο 6940.899.755 ή στέλνετε e-mail στο sales@spitimania.gr και μας αναφέρετε τον λόγο ακύρωση της παραγγελίας ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας.