Πληροφορίες αποστολής

Με βάση το χρονοδιάγραμμα των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών σε συνδυασμό με τους στόχους μας, οι παραλαβές των προϊόντων γίνονται:

  • για την Αττική εντός 24 ωρών από την στιγμή που θα ληφθεί η παραγγελία σας,
  • στις πρωτεύουσες των νομών εντός 24 ωρών,
  • στις πιο απομακρυσμένες (κωμοπόλεις) εντός 48 ωρών και
  • στις πιο δυσπρόσιτες εντός 72 ωρών.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 19:00. Εάν επιθυμείτε η παράδοση του δέματος να πραγματοποιηθεί συγκεκριμένες ώρες (πρωινές: 09:00-14:00 ή απογευματινές: 14:00-19:00), θα προτείναμε για διευκόλυνσή σας, να το αναφέρετε στο πεδίο σημείωσης που εμφανίζεται στο τελικό στάδιο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας. Σε περίπτωση που το ξεχάσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε  στιγμή.


Το κόστος αποστολής καθορίζεται από το ύψος της παραγγελίας σας και συγκεκριμένα:

  • για παραγγελίες μέχρι 100€ το κόστος αποστολής είναι 5€ με Φ.Π.Α. για όλη την Ελλάδα και 
  • για παραγγελίες μεγαλύτερες των 100€ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά την επιχείρηση.


Το SpitiMania δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία επεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά αναφέρουμε. Το SpitiMania δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις σε παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις τελωνείων, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι το SpitiMania θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε μόνιμη έλλειψη ή κατάργηση, τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη, κσθώς και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Σημειώνουμε πως αν για οπιοδήποτε λόγο δεν επιθειμήτε να δημιουργείσετε λογαριασμό στο SpitiMania, σας δίνουμε τη δυνατότητα αγοράς των προϊότων σαν απλός επισκέπτη, επιλέγοντας κατά την διαδικασία πληρωμής την επιλογή " Αγορά ως Επισκέπτης". Σε κάθε περίπτωση, σας επισημαίνουμε το πλεονέκτημα της δημιουργίας λογαριασμού, ώστε να μπορείτε να  ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες σας.